Tabara la mare pentru copiii de la Adapostul pentru copiii strazii din sectorul 5

Nu toti copiii au parte de aventuri si activitati recreative in timpul vacantei de vara. Anul acesta la inceput de septembrie ne dorim sa le oferim copiilor de la Adapostul pentru copiii strazii o experienta care pentru multi dintre ei va fi prima de acest gen: sa ii ducem in tabara la mare . Si avem nevoie de ajutorul tau.

 

50  Lei acopera costurile pentru un kit de mare care include : tricou, papuci, costum de baie si crema de soare pentru un copil 100 Lei asigura transportul catre si dinspre mare pentru 1 copil 250 Lei asigura 3 mese pe zi pentru un copil 350 Lei asigura cazarea unui copil pentru o saptamana 700 Lei acopera toate costurile pentru ca un copil sa petreaca o saptamana in tabara la mare.

 

Ajuta-ne sa facem o bucurie acestor copii pentru care a merge sa se joace pe plaja va fi o experienta la care viseaza de la inceputul verii. Multumim!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

35

Suma:

10,485 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2019

Dăruiește ziua ta ~ 2019

In beneficiul: Tabara la mare pentru copiii de la Adapostul pentru copiii strazii din sectorul 5

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

10,485 RON

Suma:

1

Galantomi:
35 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Dragi prieteni,   Pe 23 August este ziua mea si ca in fiecare an incerc sa-mi fac eu insumi un cadou si anume sansa sa ajut pe cineva.  Din fericire

10,000 RON Target
10,485 RON Suma
35 Donatii
100% Complete